Despre noi

Fondatorii Aqua-Planet.ro împart pasiunea pentru acvariile frumoase cu toți acvaristii, fie începători sau pasionați avansați, și ceea ce a inceput ca un hobby s-a dezvoltat într-o profesie cu experiență de peste 25 de ani. Vrem să oferim clienților produsele care au demonstrat în timp că au fiabilitate și sunt de cea mai bună calitate astfel încât să ne bucurăm împreună de acvarii frumoase de recif sau apă dulce.

SERVICII

De la Fabricare ~ Instalare ~ Întreținere până la vânzări cu amănuntul sau engross de echipamente sau viețuitoare.

În funcție de necesitate și de cerințele tale lucrăm în strânsă colaborare cu arhitecți, designerii de interior și constructori. Aceștia se întorc întotdeauna la noi atunci când clienții lor au nevoie de acvarii personalizate, proiectate, fabricate, instalate și întreținute individual la cel mai înalt standard.

Procesul de fabricare și instalare

Putem produce acvarii din sticlă  clară sau ultra clară sub rezerva dimensiunilor și constrângerilor tehnice ale proiectului tău.  Putem să satisfacem tehnic necesitățile pentru toate tipurile de viețuitoare, fie de apă rece, iaz, tropicale sau marine, și proiectăm acvariul în consecință. Nu subcontractăm lucrările; toate instalațiile, lipiturile și manopera fiind realizate de tehnicienii noștri.

Vânzare echipamente și viețuitoare cu amănuntul sau engross.

Avem peste 40.000 de litrii de apa în bazinele din crescătoria noastră. Aici înmulțim și creștem o gamă variată de pești de apă dulce sau sărată. De asemenea, periodic, importăm vietăți din toate colțurile globului.

Suntem importatori unici în România pentru toată lista de produse TROPIC MARIN® dar comercializăm și alte produse care au demonstrat în timp că au fiabilitate și sunt de cea mai bună calitate astfel încât toate viețuitoarele din acvariile de recif sau apă dulce să se dezvolte în condiții optime.

Serviciu de întreținere acvariu personalizat acasă sau la birou!

Nu trebuie să stai să înveți necesitățile viețuitoarelor din acvariul tău. Pentru cei care au nevoie de întreținerea continuă a acvariului avem o gamă cuprinzătoare de pachete de întreținere.

Prețuri

Fiecare acvariu este proiectat și fabricat în funcție de specificațiile individuale, prețurile fiind personalizate.

CONTACTEAZĂ-NE

Serviciul gratuit de consultanță

Oferim consultanță GRATUITĂ  pentru cei care au în vedere punerea în funcțiune a unui acvariu construit personalizat. Pentru a solicita o ofertă personalizată, vă rugăm să consultați Secțiunea de Contact unde ne puteți contacta prin telefon sau e-mail.