Polyplab Genesis Rock - 1 bucată

Cod produs: pl rock

Brand:
Polyplab Genesis Rock - 1 bucată

Cod: pl rock

Polyplab Genesis Rock - 1 bucată

95,00 Lei

Adaugă în Coş

CE ESTE GENESIS ROCK?

Genesis Rock este un compus 100% ceramic, ars la peste 600 de grade, care va rezista în acvariul tău ani de zile. Oferind peste 23.000 de metri pătrați de spațiu pentru formarea bacteriilor benefice din acvariu, aceste blocuri oferă o putere uriașă de filtrare și reduc semnificativ fosfații, nitrații și alți compuși organici dizolvați. Genesis Rock poate fi folosit în acvarii cu apă dulce sau sărată și poate fi folosit sub nisip sau substrat de stâncă, în refugiu sau pur și simplu ascuns în peisajul acvatic.
 

INDICAȚII - GENESIS ROCK:

Fiecare Genesis Rock poate susține un acvariu de până la 350 de galoane (1325 litri), kit-ul nostru include o acoperire în valoare de 700 de galoane în două roci. Rezervoarele de încărcare biologică mai grele, cum ar fi acvariile cu prădători, de exemplu, ar trebui să mărească acoperirea sugerată mai sus.

Clătiți bine materialul cu apă purificată, dar de preferință cu apă de acvariu. Roca noastră este special concepută pentru reziduuri zero, așa că avem foarte puțin praf, dar vă recomandăm spălarea doar pentru a fi siguri.

Puneți Genesis Rock într-un recipient de plastic, umplându-l cu apă de acvariu și apoi adăugați produsul bacterian preferat (de preferat Polyplab Genesis). Adăugați bacteriile în recipient în funcție de dimensiunea acvariului în care adăugați rocile. Lăsați Genesis Rocks să stea cel puțin 12 ore, apoi plasați-le în acvariu. Dacă nu utilizați niciun supliment bacterian, puteți plasa roca direct în acvariu după clătire. Puteți arunca apa înmuiată pentru a vă asigura că praful microscopic nu este introdus în acvariu.
Folosirea mai multor blocuri decât capacitatea recomandată mai sus nu este nocivă ci, din contră, vă va crește puterea de filtrare.

Aerobic - Optimizat pentru eliminarea nitriților și amoniacului

Pentru a folosi Genesis Rocks pentru a crea bacterii aerobe, plasați blocurile deasupra nivelului apei deasupra refugiului dvs., preaplin sau suspendate în sistemul dumneavoastră. Treceți apa din rezervor peste stânci și lăsați preaplinul să curgă în bazinul, refugiul sau acvariul dvs. Nu rulați întregul sistem de curgere peste roci, doar aproximativ 40 de galoane pe oră sunt indicate pentru această aplicație.

Anaerobic - Optimizat pentru îndepărtarea nitraților

Instalați Genesis Rocks într-o zonă cu debit foarte scăzut, lipsită de cât mai mult oxigen sub linia de plutire. Aceasta poate fi o zonă cu debit scăzut în bazinul sau refugiul dvs., sub nisip sau în peisajul acvatic. Bacteriile anaerobe descompun cei mai mulți nitrați în aceste medii cu oxigen scăzut.

Aerobic & Anaerobic - Optimizat pentru performanță generală

Plasați Genesis Rocks într-o zonă cu debit mediu a acvariului, bazinului, refugiului sau altă parte a sistemului dvs. care are un debit mediu de apă. Acest lucru va permite exteriorului Genesis Rocks să propage bacterii aerobe, în timp ce porțiunile interioare ale Genesis Rocks generează bacterii anaerobe.

*Asigurați-vă că nu așezați Genesis Rock în nicio zonă în care s-ar putea freca de alte echipamente și s-ar putea deteriora, cum ar fi un skimmer vibrant de proteine, de exemplu.

Acorda o nota:
Produse recomandate