Tropic Marin® ALL FOR REEF - 1000ml

Cod produs: 11190

Brand:
Tropic Marin® ALL FOR REEF - 1000ml

Cod: 11190

Tropic Marin® ALL FOR REEF - 1000ml

165,00 Lei

Adaugă în Coş

ALL-FOR-REEF este o soluție ușor de utilizat, foarte concentrată, pentru furnizarea tuturor mineralelor esențiale și oligoelementelor în acvariile de recif noi și cele populate moderat.

Mineralele sunt consumate prin creșterea organismelor și a altor procese din acvariu și, prin urmare, trebuie suplimentate în mod regulat. Acestea includ în principal elementele necesare precum calciu, magneziu și stronțiu și carbonați pentru creșterea scheletelor calcaroase ale coralilor duri, algelor coraline roșii și ale altor organisme din recif.
ALL FOR REEF conține toate aceste componente într-o formă foarte concentrată și conține, de asemenea, cele mai importante oligoelemente: iod, brom și fluor pentru creșterea și stabilizarea scheletelor coralilor duri, bureților și crustaceelor; seleniu pentru eliminarea radicalilor liberi; molibden și vanadiu pentru înființarea unor complexe enzimatice importante.
Nu se creează compuși suplimentari (de exemplu, clorură de sodiu) care modifică salinitatea sau echilibrul ionic.
Ingrediente: săruri de calciu organice, săruri de magneziu, oligoelemente (bariu, bor, brom, crom, cobalt, cupru, fluor, iod, fier, litiu, mangan, molibden, nichel, seleniu, stronțiu, vanadiu și zinc sub formă minerală pură )

Beneficii:
Furnizarea completă de minerale într-o singură soluție
Cele mai importante oligoelemente sunt deja incluse (Tropic Marin® K + ELEMENTS & A- ELEMENTS)
Nu se creează compuși suplimentari (de exemplu, clorură de sodiu) care modifică salinitatea sau echilibrul de ioni
Fără formare de dioxid de carbon în exces
Ușor de aplicat - potrivit atât pentru dozarea manuală, cât și pentru cea automată

Dozare:
Începeți cu o doză zilnică de 5 ml ALL-FOR-REEF la fiecare 100 litri de apă. Măriți doza zilnică - prin controlul continuu al alcalinității - săptămânal cu 2,5 ml/100 litri, până când se atinge o duritate constantă a carbonatului de 7 până la 9 ° dH.

Nu depășiți o doză zilnică maximă de 25 ml de ALL-FOR-REEF la fiecare 100 litri de volum apă.

500 ml ALL-FOR-REEF conțin 20.000 mg calciu, 950 mg magneziu, 390 mg stronțiu, duritate carbonatică de 2.800 ° și 17 mg iod.

Utilizați noul calculator de dozare pentru a determina cu ușurință cantitatea necesară de dozare pentru acvariul dumneavoastră.

Mod de prezentare: flacon de 500ml și de 1000mlAcorda o nota:
Produse recomandate