Tropic Marin® ALL FOR REEF POWDER 800gr

Cod produs: tm54

Brand:
Tropic Marin® ALL FOR REEF POWDER 800gr

Cod: tm54

Tropic Marin® ALL FOR REEF POWDER 800gr

160,00 Lei

Adaugă în Coş

Tropic Marin® All-For-Reef Powder este o pulbere cristalină ultra-concentrată pentru crearea unei soluții complete ușor de utilizat, pentru furnizarea tuturor mineralelor esențiale și a oligoelementelor în acvariile de recif noi cât și cele populate moderat.

Mineralele sunt consumate prin creșterea organismelor și a altor procese din acvariu și, prin urmare, trebuie suplimentate în mod regulat. Acestea includ în principal elementele necesare precum calciu, magneziu și stronțiu și carbonați pentru creșterea scheletelor calcaroase ale coralilor duri, algelor coraline roșii și ale altor organisme din recif.

Tropic Marin® All-For-Reef Powder conține toate aceste componente într-o formă foarte concentrată și conține, de asemenea, cele mai importante oligoelemente: iod, brom și fluor pentru creșterea și stabilizarea scheletelor coralilor duri, bureților și crustaceelor; seleniu pentru eliminarea radicalilor liberi; molibden și vanadiu pentru înființarea unor complexe enzimatice importante.

Nu se creează compuși suplimentari (de exemplu, clorură de sodiu) care modifică salinitatea sau echilibrul ionic.
Ingrediente: săruri de calciu organice, săruri de magneziu, oligoelemente (bariu, bor, brom, crom, cobalt, cupru, fluor, iod, fier, litiu, mangan, molibden, nichel, seleniu, stronțiu, vanadiu și zinc sub formă minerală pură )

Beneficii:
Furnizarea completă de minerale într-o singură soluție
Cele mai importante oligoelemente sunt deja incluse (Tropic Marin® K + ELEMENTS & A- ELEMENTS)
Nu se creează compuși suplimentari (de exemplu, clorură de sodiu) care modifică salinitatea sau echilibrul de ioni
Fără formare de dioxid de carbon în exces
Ușor de aplicat - potrivit atât pentru dozarea manuală, cât și pentru cea automată

Dozare:
Borcanul de 800 g de Tropic Marin® All-For-Reef Powder este suficient pentru 5 litri de soluție de dozare, iar cel de 1600 g este suficient pentru 10 litri de soluție de dozare.


6 lingurițe de dozare (aprox. 160 g) din Tropic Marin® All-For-Reef Powder se dizolvă în 1 l de apă filtrată prin osmoză inversă pentru a crea amestecul mineral lichid (linguriță inclusă în pachet). Această soluție are o durată lungă de valabilitate și conține 43.000 mg de calciu, 6.000 ° de întăritori carbonatici, 1.900 mg de magneziu, 780 mg de stronțiu și 34 mg de iod, precum și toate celelalte oligoelemente importante.

Acum puteți începe cu doze zilnice de 5 ml de soluție minerală pentru fiecare 100 l de volum de acvariu. Monitorizând duritatea carbonatului, creșteți doza zilnică cu 2,5 ml pentru fiecare 100 l de volum de acvariu în fiecare săptămână până când ajungeți la un nivel constant de duritate a carbonatului de 7 la 9 ° dH.

Doza maximă: 25 ml de soluție la 100 l de volum de acvariu zilnic.

Mod de prezentare: borcan de 800gr și de 1600gr


Acorda o nota:
Produse recomandate