Tropic Marin® CARBO-CALCIUM (KH+Ca) - 1000ml

Cod produs: 11188

Brand:
Tropic Marin® CARBO-CALCIUM (KH+Ca) - 1000ml

Cod: 11188

Tropic Marin® CARBO-CALCIUM (KH+Ca) - 1000ml

135,00 Lei

Adaugă în Coş

Cu Tropic Marin® Carbo-Calcium, necesarul total de KH și calciu dintr-un acvariu de recif poate fi acoperit cu o singură soluție, fără a se crea niciun compus nedorit sau exces de dioxid de carbon.


Mineralele sunt consumate prin creșterea organismelor și a altor procese din acvariu și, prin urmare, trebuie suplimentate în mod regulat. Acestea includ în principal calciul și elemente de duritate a  carbonatului pentru creșterea scheletelor calcaroase ale coralilor duri, algelor coraline roșii și ale altor organisme de recif. Componentele speciale coordonate din Tropic Marin® Carbo-calciu oferă condiții excelente de îngrijire într-o singură soluție.

Tropic Marin® Carbo-Calcium previne toate efectele secundare : pH-ul rămâne stabil; nu există exces de CO2 și nu există riscul introducerii de fosfați nedoriti prin dizolvarea resturilor de corali rupte. În plus, nu există nici o creștere a salinității, nici un consum crescut de oxigen prin intermediul compușilor de carbon.


Beneficii:
- Pentru prima dată, aportul de calciu și carbonați (KH) este posibil doar cu o singură soluție.
- În fiecare zi, câțiva ml de soluție foarte concentrată sunt suficiente pentru a acoperi întreaga nevoie de Ca și KH.
- Potrivit pentru toate acvarii de orice dimensiune.
- Fără formarea de produse secundare (de exemplu, clorură de sodiu); salinitatea și echilibrul ionic nu sunt modificate.
- Fără formare de dioxid de carbon în exces.
- Potrivit pentru un acvariu populat cu corali moi, LPS, SPS și / sau alte filtratoare.
 - Ușor de aplicat - potrivit atât pentru dozarea manuală, cât și pentru pompe dozatoare


Dozarea:

Începeți cu o doză zilnică de 5 ml de Tropic Marin® Carbo-calciu la 100 litri de volum apă de acvariu. Măriți doza zilnică - prin controlul continuu al alcalinității - săptămânal cu 2,5 ml la 100 litri (26 US-gal) de volum al sistemului de acvariu, până când se atinge o duritate constantă a carbonatului de 7 până la 9 ° dH.

În același timp, verificați concentrația de calciu din acvariu - ar trebui să fie între 400-440 mg / l.


Nu depășiți o doză zilnică maximă de 25 ml de Tropic Marin® Carbo-Calcium la 100 litri (26 US-gal) de volum al acvariului.


1000 ml Tropic Marin® Carbo-Calcium conțin 40.000 mg calciu și 5.600 ° duritate carbonatică.


Utilizați noul calculator de dozare pentru a determina cu ușurință cantitatea necesară de dozare pentru acvariul dumneavoastră.


Pentru a reumple această soluție, vă recomandăm noul produs Tropic Marin® Carbocalcium Powder, care trebuie dizolvat în apă cu osmoză inversă.


Prezentare: recipient dozator 500ml și 1000ml
Acorda o nota:
Produse recomandate