Tropic Marin® NITRIBIOTIC - 25ml

Cod produs: 40

Brand:
Tropic Marin® NITRIBIOTIC - 25ml

Cod: 40

Tropic Marin® NITRIBIOTIC - 25ml

55,00 Lei

Adaugă în Coş

NITRIBIOTIC - Bacterii probiotice și nitrificante pentru acvarii de apă sărată și de apă dulce


Tropic Marin® NITRIBIOTIC este o combinație de bacterii probiotice și nitrificante într-un singur preparat care întărește apărarea sistemului imunitar al peștilor și creveților și îmbunătățește calitatea apei. Bacteriile nitrificante încep eficient procesul de nitrificare, adică procesul de descompunere a amoniacului toxic în nitrați netoxici. Bacteriile purpurii conținute în NITRIBIOTIC oxidează hidrogen sulfurat toxic în sulf și sulfat netoxice. Bacteriile probiotice și drojdiile au un efect pozitiv dovedit asupra sănătății și bunăstării peștilor și a creveților, în special în timpul reproducerii.


Beneficii:
- Compus bacterian cu bacterii probiotice, nitrificante și violete.
- Adăugarea bacteriilor probiotice are un efect sănătos și îmbunătățește rezistența la stres a faunei acvariului.
- Bacteriile nitrificante ajută la nitrificare.
- Bacteriile violete descompun hidrogenul sulfurat.
- Potrivit pentru orice stoc de acvariu - pești, corali, LPS, SPS, alte filtratoare și / sau crustacee în acvarii cu apă sărată, precum și pești ornamentali, creveți și plante în apă dulce.
- Soluție lichidă ușor de dozat.
- Termen de valabilitate lung chiar și după deschidere.
- Inodor


Tropic Marin® NITRIBIOTIC conține Bacillus subtilis, Nitrobacteria, Saccharomyces, Lactobacillus și bacteriile Purple.


Dozare:
Agitați bine sticla înainte de fiecare utilizare!

Pentru a permite bacteriilor să se dezvolte fără obstacole în acvariu, opriți sistemele UV, ozonizatoarele și spumatoarele înainte de dozare și porniți-le din nou doar 3-4 ore după administrare.

NITRIBIOTIC poate fi dozat în intrarea unui filtru biologic sau direct în apa din acvariu.
Atașați tubul la seringă și măsurați cantitatea dorită de NITRIBIOTIC cu seringa. Aerul care pătrunde în tub și seringă în timp ce trage seringa, nu afectează doza. Marginea inferioară a pistonului afișează întotdeauna cantitatea corectă de dozare, chiar dacă cantitatea dorită de NITRIBIOTIC, datorită aerului aspirat, este doar în tub și nu în camera seringii. Aerul aspirat servește la golirea tubului în timpul dozării.
Începeți cu o doză de 1 ml pentru fiecare 100 l (26 US-gal) de volum al sistemului de acvariu. O doză săptămânală ulterioară de 1 ml la 200 l (52 US-gal) de volum al sistemului de acvariu menține și reînnoiește efectul pro-biotic. Până la o doză dublă de Tropic Marin® NITRIBIOTIC este încă sigur pentru acvariu.


Mod de prezentare: sticlă 25ml sau 50mlAcorda o nota:
Produse recomandate