Tropic Marin® PHYTON - 60gr

Cod produs: 114

Brand:
Tropic Marin® PHYTON - 60gr

Cod: 114

Tropic Marin® PHYTON - 60gr

75,00 Lei

Adaugă în Coş

Înlocuitor de plancton pentru corali moi, bivalvi și alte microfiltre


Deși sunt ușor trecute cu vederea filtratoarele de plancton, adesea imobile, bureții, coralii moi și leather acoperă o parte din necesitățile lor nutriționale cu fitoplancton. Fitoplanctonul natural este o sursă importantă de energie și nutrienți pentru leather și corali moi, bivalvi și alte microfiltre.

În natură, volume mari de apă curg prin recif, ducând fitoplanctonul la corali. Într-un acvariu de recif, această sursă de energie trebuie înlocuită cât mai natural posibil pentru a oferi nutrienți suficienți pentru mobilitate și metabolism.

Tropic Marin® PHYTON este un substitut echilibrat de fitoplancton pentru toate vietățile ce folosesc microfiltrarea, din acvariul marin. Un amestec de alge de înaltă calitate furnizează animalelor oligoelemente și carbohidrați cu energie ridicată care pot fi găsite doar în mediul marin. Spirulina este bogată în carotenoizi și, împreună cu drojdia de bere, satisface cererea de vitamine B naturale, în special vitamina B 12.


Beneficii:
• Înlocuitor de plancton pentru corali moi, bivalvi și alte microfiltre
• Furnizor echilibrat de energie și nutrienți într-un acvariu cu apă sărată
• Bogat în oligoelemente și carbohidrați
• Bogat în vitamine B naturale, în special vitamina B12


Adăugați 1 lingură de măsurare de nivel de două ori pe zi, pentru fiecare 200 până la 500 de litri (50 până la 150 de galoane) de apă din 

acvariu. Amestecați cantitatea corespunzătoare de PHYTON cu apa din acvariu într-un recipient. Lăsați să stea câteva minute. Adăugați încet PHYTON - amestec alimentar în apa din acvariu.
Vă recomandăm adăugarea a 1 picătură de Tropic Marin® LIPOVIT la două linguri de măsurare PHYTON pentru îmbogățirea alimentelor.


Ingrediente: alge marine, drojdie de bere, Spirulina, creveți și creveți pe produse.


A se păstra într-un loc răcoros și uscat.


Mod de prezentare: borcan de 60gr

Acorda o nota:
Produse recomandate