Tropic Marin® ZOOTON 60gr

Cod produs: 118

Brand:
Tropic Marin® ZOOTON 60gr

Cod: 118

Tropic Marin® ZOOTON 60gr

75,00 Lei

Adaugă în Coş

Substituent de plancton pentru coralii duri și alte filtratoare de zooplancton


La fel ca peștii, coralii și alte filtratoare necesită nutrienți pentru creșterea și bunăstarea lor. Zooplanctonul natural este o sursă importantă de energie și nutrienți pentru coralii duri și alte filtratoare.

În mare, zooplanctonul se deplasează în principal noaptea de la straturi de apă mai adânci la habitatul coralului de recif. Într-un acvariu de recif, este important să oferi coralilor această bogăție naturală de plancton într-un mod cât mai natural posibil.


Tropic Marin® ZOOTON este un înlocuitor de zooplancton echilibrat pentru corali duri, în special corali cu polipi mici, în acvariul marin. Se compune în principal din ingrediente marine selectate și este bogat în oligoelemente și minerale din mare. Spirulina este bogată în carotenoizi și, împreună cu drojdia de bere, satisfac cererea de vitamine B naturale, în special vitamina B12.


Beneficii:
- Înlocuitor de plancton pentru corali SPS și alte hranitoare de zooplancton
- Cu ingrediente marine selectate, care sunt bogate în oligoelemente și minerale din mare
- Pentru aprovizionarea cu energie și creșterea coralilor
- Bogat în carotenoizi și vitamina B12


Adăugați 1 lingură de măsurare de două ori pe zi, pentru fiecare 200 până la 500 de litri de apă din acvariu. Amestecați cantitatea corespunzătoare de ZOOTON cu apa din acvariu într-un recipient. Lăsați să stea câteva minute. Adăugați încet amestecul alimentar ZOOTON în apa din acvariu.
Vă recomandăm adăugarea a 1 picătură de Tropic Marin® LIPOVIT la două linguri de măsurare de ZOOTON pentru îmbogățirea alimentelor.


Ingrediente: pește și produse din pește, creveți și produse din creveți, alge marine, drojdie de bere, Spirulina.


A se păstra într-un loc răcoros și uscat.


Mod de prezentare: recipient de 60gr sau de 300gr

Acorda o nota:
Produse recomandate