Tropic Marin® PHYTONIC - 200ml

Cod produs: tm57

Brand:
Tropic Marin® PHYTONIC - 200ml

Cod: tm57

Tropic Marin® PHYTONIC - 200ml

135,00 Lei

Adaugă în Coş

Phytonic - Un înlocuitor de fitoplancton lichid pentru acvarii sofisticate cu apă de mare

Descrierea produsului

Tropic Marin® Phytonic este un înlocuitor de plancton de înaltă calitate pentru a alimenta filtratoarele de plancton din acvariile de apă sărată cu toți nutrienții vitali, cum ar fi aminoacizii, acizii grași foarte nesaturați și vitaminele.


Într-un proces ușor, substanțele nutritive pentru filtratoare sunt digerate fără încălzire, asigurându-se că toate vitaminele și substanțele nutritive sunt păstrate. Tropic Marin® Phytonic este potrivit ca dietă completă.


Beneficii:

- Aliment complet foarte concentrat pentru filtratoarele de plancton

- Microalgele marine și drojdia conținută în Phytonic alimentează animalele cu aminoacizi de înaltă calitate, acizi grași foarte nesaturați și vitamine

- Potrivit pentru corali moi, LPS, SPS și alte filtratoare

- Soluție lichidă ușor de dozat


Recomandări de utilizare:

Utilizarea sticlei de 50 ml: Agitați bine sticla înainte de utilizare. Așezați tubul flexibil inclus pe seringă și utilizați seringa pentru a măsura cantitatea necesară de Tropic Marin® Phytonic. Aerul care pătrunde în tubul flexibil și seringa atunci când seringa este încărcată nu influențează cantitatea care trebuie adăugată în acvariu. Marginea inferioară a pistonului arată întotdeauna cantitatea potrivită care trebuie adăugată chiar dacă volumul necesar de Tropic Marin® Phytonic se află numai în tubul flexibil și nu în camera seringii. Aerul care este aspirat în seringă ajută la golirea tubului flexibil în timpul adăugării alimentării în rezervor.


Utilizarea flaconului de 200 ml: Agitați bine flaconul înainte de utilizare. Rotiți capul pompei în sens invers acelor de ceasornic pentru al debloca. Apăsarea capului pompei o dată echivalează cu 1 ml.


Dozare: Începeți cu o doză zilnică de 0,1 ml la 100 l (26 US-gal) de volum de apă al acvariului și creșteți doza atunci când este necesar. Pentru cea mai bună distribuție posibilă în acvariu, Tropic Marin® Phytonic trebuie administrat de mai multe ori pe zi în fluxul pompei.


Doza maximă: Nu trebuie depășită o doză zilnică de 0,5 ml la 100 l (26 US-gal) de volum de apă al acvariului. La dozarea Tropic Marin® Phytonic, doza altor produse care (de asemenea) încorporează carbon organic ar trebui redusă în consecință, datorită creșterii rezultate a acestora în consumul de oxigen.


Utilizați calculatorul de dozare Tropic Marin® ca o modalitate simplă de a calcula cantitatea care trebuie adăugată în acvariu.


Ingrediente: microalge, drojdie de bere, glicerină, apă purificată


Păstrați sticla bine închisă, într-un loc răcoros și întunecat! Dați-l la frigider după deschidere pentru a prelungi durata de valabilitate. Nu este potrivit pentru consumul uman.


Mod de prezentare: sticla de 50ml cu seringa dozatoare sau recipient de 200ml cu pompa dozatoare (1ml)

Acorda o nota:
Produse recomandate