Tropic Marin® ZOOTONIC - 200ml

Cod produs: tm56

Brand:
Tropic Marin® ZOOTONIC - 200ml

Cod: tm56

Tropic Marin® ZOOTONIC - 200ml

135,00 Lei

Adaugă în Coş

ZOOTONIC - Înlocuitor concentrat lichid de zooplancton


Tropic Marin® ZOOTONIC este un înlocuitor de plancton de înaltă calitate pentru a alimenta filtratoarele de plancton din acvariile de apă sărată cu toți nutrienții vitali, cum ar fi aminoacizii, acizii grași foarte nesaturați și vitaminele.


Într-un proces ușor, substanțele nutritive pentru filtratoare sunt digerate fără încălzire, asigurându-se că toate vitaminele și substanțele nutritive sunt păstrate. ZOOTONIC este potrivit ca dietă completă.Beneficii:

- Aliment complet foarte concentrat pentru filtratoarele de plancton.

- Ouăle de homar incluse oferă animalelor aminoacizi de înaltă calitate, acizi grași foarte nesaturați și vitamine.
- Potrivit pentru corali moi, LPS, SPS și alte filtratoare.
- Soluție lichidă ușor de dozat.


Tropic Marin® ZOOTONIC conține crustacee și glicerol.


Dozare:
Folosind flaconul de 50 ml:
Agitați bine sticla înainte de utilizare. Atașați tubul la seringă și măsurați cantitatea dorită de ZOOTONIC cu seringa. Aerul care pătrunde în tub și seringă în timp ce trageți în  seringa, nu afectează doza. Marginea inferioară a pistonului afișează întotdeauna cantitatea corectă de dozare, chiar dacă cantitatea dorită de ZOOTONIC, datorită aerului aspirat, este doar în tub și nu în camera seringii. Aerul aspirat servește la golirea tubului în timpul dozării.
Folosind flaconul de 200 ml:
Agitați bine sticla înainte de utilizare. Întoarceți capul pompei în sens invers acelor de ceasornic până când se ridică. Apăsarea capului pompei o dată echivalează cu 1 ml.
Începeți cu o doză zilnică de 0,1 ml la 100 l (26 US-gal) de volum al sistemului de acvariu și creșteți doza atunci când este necesar.
Pentru cea mai bună distribuție posibilă în acvariu, Tropic Marin® ZOOTONIC trebuie administrat de mai multe ori pe zi în fluxul pompei.
Doza maximă:
Nu trebuie depășită o doză zilnică de 0,5 ml la 100 l (26 US-gal) de volum al sistemului de acvariu. La dozarea ZOOTONIC, doza altor produse care (de asemenea) încorporează carbon organic ar trebui să fie redusă în consecință, datorită creșterii lor rezultate în consumul de oxigen.
Păstrați sticla bine închisă, într-un loc răcoros și întunecat!
Dați-l la frigider după deschidere pentru a prelungi durata de valabilitate.


Utilizați calculatorul de dozare Tropic Marin® ca o modalitate simplă de a calcula cantitatea care trebuie adăugată în acvariul dumneavoastră.


Mod de prezentare: sticla de 50ml și seringă dozatoare / recipient de 200ml cu pompă dozatoareAcorda o nota:
Produse recomandate